Mikael Bolling

Mikael Bolling

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Mikael selger disse boligene

Mikael har tidligere solgt disse boligene

Artikler

Boligjakt på Oslo vest: Slik får barnefamilien mer for pengene

Kveldssol eller smidig hverdag? Les hva erfarne Mikael Bolling synes du bør tenke på når du skal finne familiens neste bolig.

Les mer

Har aldri solgt så mange luksusleiligheter før

Boligprisene steg 3,3 prosent nominelt i januar, som er en oppgang på 0,9 prosent korrigert for sesongvariasjoner. I følge Eiendom Norge er prisene nå 3,2 prosent høyere enn for ett år siden. Jeg er ikke overrasket. Men det som fascinerer meg er prisene på leiligheter i det øvre sjiktet.

Les mer

Slik settes riktig prisantydning på boligen

Riktig prisantydning er viktig for å få folk på visning. Men hvordan setter du den?

Les mer

Hva er beste taktikk i budrunden?

Hvilken taktikk bør du bruke når du skal by på en bolig? Her er gode tips.

Les mer

Kommer drømmeboligen til salgs snart?

I Sem & Johnsens oversiktskart kan du se hva som kommer for salg i nær fremtid.

Les mer

Velkommen til vår nye hjemmeside

Sem & Johnsens nye hjemmeside gjør det enda enklere å finne drømmeboligen.

Les mer