Mikael Bolling

Mikael Bolling

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Mikael selger disse boligene

Mikael har tidligere solgt disse boligene

Artikler

Har aldri solgt så mange luksusleiligheter før

Boligprisene steg 3,3 prosent nominelt i januar, som er en oppgang på 0,9 prosent korrigert for sesongvariasjoner. I følge Eiendom Norge er prisene nå 3,2 prosent høyere enn for ett år siden. Jeg er ikke overrasket. Men det som fascinerer meg er prisene på leiligheter i det øvre sjiktet.

Les mer

Slik settes riktig prisantydning på boligen

Riktig prisantydning er viktig for å få folk på visning. Men hvordan setter du den?

Les mer

Kommer drømmeboligen til salgs snart?

I Sem & Johnsens oversiktskart kan du se hva som kommer for salg i nær fremtid.

Les mer

Velkommen til vår nye hjemmeside

Sem & Johnsens nye hjemmeside gjør det enda enklere å finne drømmeboligen.

Les mer