Furulundsveien 2B

Furulundsveien 2B

Prisantydning 11.800.000,-
Omkostninger 291.842,-
Totalpris 12.091.842,-
P-rom 133m2
Byggeår 1962
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  775m2
 • Bruksareal
  161m2
 • Ligningsverdi
  2.697.406,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

ULLERN / FURULUND - Frittliggende enebolig med stort potensial - Solrik og usjenert tomt - Ramme for ny bolig (227 m²) med dobbel garasje

Høydepunkter

- Frittliggende enebolig med attraktiv og sentral beliggenhet på Furulund.
- Rehabiliteringsobjekt med standard fra byggeår. Skap din egen drømmebolig.
- Det foreligger rammetillatelse for riving og oppføring av ny enebolig over 3 plan (227 m²), samt dobbelt garasje på 32 m².
- Solrik og skjermet tomt på 775 m² i skrånede terreng med flate/brukervennlige partier.
- Umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk (Coop Prix) og kollektivtilbud (trikk og buss).
- Kort vei til sentrum, skoler/barnehager, "alt" av servicetilbud på CC-vest og flotte tur- friluftsområder i nærområdet.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert boligområde på Furulund / Ullern bydel.

Furulund trikkeholdeplass er ca. 100 meter unna. Det er gangavstand til T-bane (Åsjordet stasjon), bussruter på Store Ringvei (Blokkajordet holdeplass) og til Lysaker jernbanestasjon med flytogforbindelse.
Fra boligen er det ca. 600 meter gange til den populære Bestum barneskole, og det er gåavstand til Øraker og Bjørnsletta ungdomsskoler, og til Ullern Videregående skole. I nærområdet er det også flere barnehager.

Området byr dessuten på flotte tur- og friluftsmuligheter. Det er kort gangavstand til fjorden, med Vækerø park og Sollerudstranden. Her er det grønne lunger, gressplener og stier, brygger og fine badestrender. Turveier går derfra oppover Lysakerelven helt til Bogstad.

I nærområdet er det idrettslag, treningssentre, fotball- og skøytebaner, idrettshall, Ullern Tennisklubb med sine 5 baner m.m.

Det er nærbutikk på Furulund og gangavstand til Lilleaker senter og CC Vest. Her er et stort antall forretninger, restauranter og kaféer og servicetilbud. I Ullern kirkes menighetshus ca. 7 minutters gange fra boligen er det et fint spisested.

Megler

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har i over fem år arbeidet som co-megler for selskapets leder, Christoffer Askjer. Gjennom sin karriere har han så langt bistått i over 450 boligsalg hvorav 80% er brukte boliger i selskapets primærområder, mens de resterende 20% er prosjekterte boliger under oppføring.

Hans Christian arbeider nå med egen portefølje og har de siste årene hatt en spesielt god utvikling etter anbefalinger fra både kunder og kolleger. Han blir beskrevet som en meget hardtarbeidende og dedikert eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.