Gårdskvartalet leil. 1

Gårdskvartalet leil. 1

Prisantydning 3.990.000,-
Omkostninger 24.612,-
Totalpris 4.014.612,-
P-rom 54m2
Byggeår 2024
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.210,-

Kort om eiendommen

GÅRDSKVARTALET: Romslig leilighet på 54 m2 med stort potensial. Markterrasse. Overt. Q1 2024. Bolig under oppføring.

Høydepunkter

Velkommen til Gårdskvartalet - leil. 1

Midt i det nye sentrum av Lørenskog ligger Skårerbyen - et nytt boligområde hvor fremtidens bo-behov får legge premissene for både arkitektur og funksjon. Visjonen er å skape et godt sted å vokse opp og bo gjennom et helt liv.

Åpen og luftig leilighet i 1. etasje med takhøyde på 2.6 m. Pen og tidsriktig lys en-stavs eikeparkett. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for godt inneklima og lave kostnader for oppvarming. Antas mulig for å etablere dør/skyvedør slik at soverommet blir adskilt/lukket.

Tilvalgsmuligheter - alt levert i samarbeid med WOOD arkitektur + design.

Interaktiv modell (kun veiledende) https://webmodell.no/stream/?id=jn7IxIZzJyiwMTEY4jwq

Beliggenhet

I det ferske fylket Viken finner du en kommune som strekker seg nordover til Lillestrøm og sørover mot Enebakk, med ett bein i storbyen og det andre i vakker og vernet natur.

Reiser du 15 minutter vestover med bil, buss eller tog, kan du fråtse i Norges rikeste og mest varierte utvalg av bygleder. Oslos arenaer for mat, drikke, kunst, konserter og mote kan måle krefter med en hvilken som helst europeisk storby. Skulle utferdstrangen ta overhånd, ligger Gardermoen en kort tur nordover.

Drar du sørover, derimot, gjennom det karakteriske østlandske jordbrukslandskapet, befinner du deg med ett i Østmarka. I Lørenskog slipper du med andre ord å velge mellom action og ro. Visjonen om fremtidens urbane Lørenskog bærer bud om et enda mer mangfoldig tilbud.

Lørenskog vokser til å bli mer som en by, med Skårersletta som hovedpulsåren i et nytt sentrum. Tidligere har Skårersletta, veien mellom kjøpesentrene, vært preget av asfalt, biler og eksos.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Gårdskvartalet leil. 1? Klikk her