Gustav Vigelands vei 3A

Gustav Vigelands vei 3A

Prisantydning 8.750.000,-
Omkostninger 236.242,-
Totalpris 9.145.110,-
P-rom 88m2
Byggeår 1951
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.753,-
 • Fellesgjeld
  158.868,-
 • Ligningsverdi
  1.690.412,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

MADSERUD/SKØYEN - Stor og lys, meget innbydende 3-roms hjørneleil. Balkong m/kveldssol, garasje, peis, lekkert bad. Usjenert og rolig!

Høydepunkter

- Stor 3-roms selveier med meget gode lysforhold
- Rommelig balkong med ettermiddags-/kveldssol
- Usjenert - god avstand til andre bygg/naboer
- Rolig og grønt for å være midt i byen
- Garasjeplass
- Peis
- Nytt lekkert bad 2018
- Gjennomgående en pen og tiltalende standard
- Meget kort joggeavstand til Frognerparken eller Bygdøylandet
- Alt man trenger av shopping/servicefasiliteter på Skøyen/Sjølyst
- Meget god tilgang på offentlig kommunikasjon i nærområdet, inkl. tog og flytog på Skøyen
- Tilhørende 3 boder
- Stor, solrik og barnevennlig felles gressplen
- Felles trimrom i kjeller for sameiets beboere
- Veldrevet sameie
- Varmtvann er inkludert i fellesutgiftene

Beliggenhet

Sentralt beliggende i et rolig boligstrøk med vesentlig villabebyggelse, og noe lavblokkbebyggelse på Madserud/Skøyen. Suveren offentlig kommunikasjon i området med kun drøye 200 meter til trikkestoppet Thune, der båder 13-trikken og 20-bussen stopper. Kort gangavstand - ca. 600 meter - til Skøyen Stasjon med togforbindelser og Flytoget.

Fantastiske rekreasjonsmuligheter med Frognerparken rett nord for leiligheten og flotte Bygdøy rett sør. OTK - Oslo Tennis klubb - i nærområdet.

Karenslyst allé på Sjølyst kan by på et bredt utvalg av flotte butikker, kaféer og restauranter, samt et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Populære Maschmanns matmarked finner du på Karenslyst allé. Ferskvaremarkedet har både brasseri, bakeri og pizzeria.

Flere nærbutikker på Hoff, med blant annet Coop Mega, Kiwi og Rema 1000 med post i butikk og renseri m.m. På nye Harbitz Torg er det også Coop Mega, apotek, caféer, Laboratoriet (sport og spill, med shuffleboard, bardisk og TV-skjermer m.m.), og Harbitz Torg Bad.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.