SØSTER MATHILDES GATE 35 (leil. 151)

SØSTER MATHILDES GATE 35 (leil. 151)

Prisantydning 3.850.000,-
Omkostninger 18.120,-
Totalpris 3.868.120,-
P-rom 42m2
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.554,-

Kort om eiendommen

LØKKATUNET/SKÅRERBYEN: Lekker 2-roms. Balkong. 4. etasje. Hvitevarer inkl. Garasje. Overt. 11.1.22. Under oppføring

Høydepunkter

Velkommen til Løkkatunet, leil. 151.

Vi har gleden av å presentere en flott 2-roms selveierleilighet, som veldig snart er ferdig og klar for innflytting. Leiligheten har en god planløsning, beliggende i byggets 4. etasje og har en nordvendt balkong.

Midt i det nye sentrum av Lørenskog ligger Skårerbyen - et nytt boligområde hvor fremtidens bo-behov får legge premissene for både arkitektur og funksjon. Visjonen er å skape et godt sted å vokse opp og bo gjennom et helt liv.

- Garasjeplass medfølger
- Hvitevarer er inkludert
- Godt utleie-/investeringsobjekt

Leiligheten overtas 11.1.2022, så her kan du snarlig flytte inn.

Gode grunner til å kjøpe nytt:
- Lave omkostninger
- Moderne standard
- 5 års reklamasjonsrett

Ta kontakt i dag for en salgssamtale eller ved ønske om å kjøpe leiligheten.

Beliggenhet

SKÅRERBYEN
Midt i det nye sentrum av Lørenskog ligger Skårerbyen - et nytt boligområde hvor fremtidens bo-behov får legge premissene for både arkitektur og funksjon. Visjonen er å skape et godt sted å vokse opp og bo gjennom et helt liv. Lørenskog har opplevd en rivende utvikling de senere årene, og har en langsiktig plan om å bygge opp et nytt sentrum på Skårer.

Midt i smørøyet ligger området hvor Selvaag Bolig skal skape en ny bydel med opp mot 1100 hjem i direkte tilknytning til et stort parkområde.

NY BYPARK - I NYTT BYSENTRUM
En av de unike kvalitetene i Skårerbyen-prosjektet er den store parken som bygges i umiddelbar nærhet til leilighetene. Den nye byparken skal bli på ca. 15.000 kvm, og her planlegges bl.a. fotballbane, volleyballbane og tuftepark.

Landskapsparken skal skape en grønn akse helt fra sør - ved Gamleveien og Triaden - og videre nordover mot Solheim, og blir dermed en del av den planlagte grønne ringen i Lørenskog kommune.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.