Ødegårds vei 61 (E99)

Ødegårds vei 61 (E99)

Prisantydning 4.050.000,-
Omkostninger 114.292,-
Totalpris 4.164.292,-
P-rom 37.5m2
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.422,-

Kort om eiendommen

LØRENSKOG/SILKEFØRET - Nyoppført (2022) og lekker 2-roms selveier. Balkong. Hvitevarer inkl. Garasjeplass. Godt utleie-/investeringsobjekt.

Høydepunkter

Velkommen til Ødegårds vei 61.

Dette er en splitter ny og ubebodd 2-roms leilighet, beliggende i byggets 2. etasje. Leiligheten har en hyggelig og fin balkong som blir en herlig forlengelse av stuen på sommerstid. Det er gjennomgående tidløs og moderne standard, samt en gjennomtenkt og god planløsning. Innvendig har arkitekten lagt vekt på å få inn mye godt dagslys, og leiligheten har store glassflater og denne romslige balkong. Det medfølger én garasjeplass i felles, lukket anlegg.

Uteområdene er preget av beliggenheten, med en harmonisk kombinasjon av bymiljø og natur. Det er lagt ned mye arbeid for å forme uteområdene med tilbud for enhver smak.

Hvitevarer er inkludert
Leiligheten er ledig for overtakelse
Populært prosjekt
5 års absolutt reklamasjonsfrist

Beliggenhet

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende rett utenfor Oslogrensen, ligger Lørenskog Stasjonsby.

Uteområdene er utformet med tilbud for enhver smak. Her er det lekeapparater og ballbane for barna, veksthus og dyrkekasser for hobbygartnere og rikelig med plass for sosiale sammenkomster for alle. Silkeføret et mindre sameie, med få etasjer og mye luft mellom husene. Innvendig er det lagt vekt på å få inn mye godt dagslys, og alle leilighetene har derfor store skyvedører i glass ut mot romslige balkonger og terrasser.

For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand. Ved Silkeføret planlegges det i tillegg en helt ny barnehage. Dagligvarebutikken er praktisk plassert ved portalen inn til boligområdet. Det er gangavstand/sykkelavstand til nye Lørenskog sentrum. Det er få minutters gange til Lørenskog stasjon, hvor toget tar deg Oslo S innen ca. 20 min.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Ødegårds vei 61 (E99)? Klikk her