Ødegårds vei 201, Pallplassen Bygg F Leil. 121

Ødegårds vei 201, Pallplassen Bygg F Leil. 121

Prisantydning 3.990.000,-
Omkostninger 72.450,-
Totalpris 4.062.450,-
P-rom 57m2
Byggeår 2023
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.317,-

Kort om eiendommen

PALLPLASSEN/NY PRIS: 3-r hjørneleil. 57 m2. Vestvendt balkong. Overt. des' 2023. Bolig under oppføring. Mul. for garasje

Høydepunkter

Velkommen til Pallplassen - Hus F, Leil. 121. En meget hyggelig 3-roms hjørneleilighet i 2. etg med åpen stue/kjøkkenløsning, store vindusflater og skyvedør ut til vestvendt balkong.

De tolv husene på tomten rommer rundt 260 leiligheter til sammen, og omkranser to bilfrie tun i lettkupert terreng. Mellom husene finnes forskjellige soner for både lek og ro, kledd med vekster inspirert av skogbunn. Arkitekten og landskapsarkitekten har lagt mye vekt på at bebyggelsen og friområdene skal fremme et godt naboskap.

Solstudie: https://webmodell.no/stream/?id=sAPviZXPX7B9aOHkeIRY&target=pallplassen

- Kun kr. 100 000,- i forskudd
- Antatt overtagelse er desember 2023
- Kun ca. kr. 70 000,- pr. m²
- *Garasjeplass kan kjøpes

Beliggenhet

Husene på Pallplassen er spesielt utformet for å stå godt til omgivelsene, der de ligger helt i skogkanten ovenfor den stadig fremvoksende Stasjonsbyen. Det er samtidig sørget for en hovedvekt av hjørneleiligheter, som sammen med ekstra takhøyde og store vinduer gir enestående utsyns- og lysforhold. Skillet mellom boligene og omgivelsene viskes ut gjennom bruk av naturlige materialer og farger i de ulike fasadene.

Skjermtegl og spontegl henter inspirasjon fra tradisjonen med å bygge i stav, mens fasadene med trekledning i varme, gylne toner klinger godt sammen med det furupregede landskapet.

De tolv husene på tomten rommer rundt 260 leiligheter til sammen, og omkranser to bilfrie tun i lettkupert terreng. Mellom husene finnes forskjellige soner for både lek og ro, kledd med vekster inspirert av skogbunn. Arkitekten og landskapsarkitekten har lagt mye vekt på at bebyggelsen og friområdene skal fremme et godt naboskap. Et unikt bidrag til bomiljøet er å knytte uteområdene sammen i en felles allmenning, med torg, festplass og møtesteder.

Megler

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.