Pallplassen - F121

Pallplassen - F121

Prisantydning 4.590.000,-
Omkostninger 32.450,-
Totalpris 4.622.450,-
P-rom 57m2
Byggeår 2023
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.288,-

Kort om eiendommen

PALLPLASSEN: Flott 3-roms hjørneleilighet. Vestvendt balkong. Overt. Q4 2023. Tilvalgsmuligheter. Bolig under oppføring

Høydepunkter

Velkommen til Pallplassen - Hus F, Leil. 121.

En meget hyggelig 3-roms hjørneleilighet med åpen stue/kjøkkenløsning med store vindusflater og skyvedør ut til vestvendt balkong. En god planløsning i 2. etasje. Tilvalgsmuligheter.

De tolv husene på tomten rommer rundt 260 leiligheter til sammen, og omkranser to bilfrie tun i lettkupert terreng. Mellom husene finnes forskjellige soner for både lek og ro, kledd med vekster inspirert av skogbunn. Arkitekten og landskapsarkitekten har lagt mye vekt på at bebyggelsen og friområdene skal fremme et godt naboskap. Et unikt bidrag til bomiljøet er å knytte uteområdene sammen i en felles allmenning, med torg, festplass og møtesteder.

Interaktiv modell https://webmodell.no/stream/?id=sAPviZXPX7B9aOHkeIRY&target=80246

Beliggenhet

Husene på Pallplassen er spesielt utformet for å stå godt til omgivelsene, der de ligger helt i skogkanten ovenfor den stadig fremvoksende Stasjonsbyen. Det er samtidig sørget for en hovedvekt av hjørneleiligheter, som sammen med ekstra takhøyde og store vinduer gir enestående utsyns- og lysforhold. Skillet mellom boligene og omgivelsene viskes ut gjennom bruk av naturlige materialer og farger i de ulike fasadene.

Skjermtegl og spontegl henter inspirasjon fra tradisjonen med å bygge i stav, mens fasadene med trekledning i varme, gylne toner klinger godt sammen med det furupregede landskapet.

De tolv husene på tomten rommer rundt 260 leiligheter til sammen, og omkranser to bilfrie tun i lettkupert terreng. Mellom husene finnes forskjellige soner for både lek og ro, kledd med vekster inspirert av skogbunn. Arkitekten og landskapsarkitekten har lagt mye vekt på at bebyggelsen og friområdene skal fremme et godt naboskap.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Pallplassen - F121? Klikk her