ØDEGÅRDS VEI 57 leilighet 48

ØDEGÅRDS VEI 57 leilighet 48

Prisantydning 4.190.000,-
Omkostninger 53.862,-
Totalpris 4.243.862,-
P-rom 60m2
Byggeår 2022
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Kort om eiendommen

LØRENSKOG STASJONSBY/SILKEFØRET. 3-roms i 2 etg. m/ balkong under oppføring. Heis og garasjeplass. Rett v/ Oslogrensa

Beliggenhet

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende rett utenfor Oslogrensen, ligger Lørenskog Stasjonsby.

Uteområdene skal utformes med tilbud for enhver smak. Her er det lekeapparater og ballbane for barna, veksthus og dyrkekasser for hobbygartnere og rikelig med plass for sosiale sammenkomster for alle. Silkeføret blir et mindre sameie, med få etasjer og mye luft mellom husene. Innvendig er det lagt vekt på å få inn mye godt dagslys, og alle leilighetene får derfor store skyvedører i glass ut mot romslige balkonger og terrasser.

For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand. Ved Silkeføret planlegges det i tillegg en helt ny barnehage. Dagligvarebutikken er praktisk plassert ved portalen inn til boligområdet. Det er gangavstand/sykkelavstand til nye Lørenskog sentrum. Det er få minutters gange til Lørenskog stasjon, hvor toget tar deg Oslo S innen ca. 20 min. Med tog, buss eller bil er det også gode forbindelser til Lillestrøm og videre ut mot Gardermoen.

Like i nærheten åpner SNØ i 2020, en helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. Skihallen blir en av verdens største innendørsarenaer, og den første som kombinerer flere grener som blant annet langrenn, alpint, freeski og snowboard. SNØ vil være åpen for alle, enten man er barnefamilie eller toppidrettsutøver.

Marka tross alt like utenfor døren, med skiløyper og turløyper for alle som liker et aktivt friluftsliv. Fra Losby Gods sørover i Lørenskog eller Ellingsrud i Oslo, kommer man inn i Østmarka - et eldorado for friluftsinteresserte mennesker. I Nærområdet finner du Langvannet som er et populært badested med små strender og flytebrygger.

Matrikkel

Selger kjøpte leilighet 48 i prosjektet Silkeføret B3-B5 på Lørenskog av Selvaag Bolig Vinterportalen AS.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.