Skårerbyen Pluss Leil. 42

Skårerbyen Pluss Leil. 42

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 19.462,-
Totalpris 3.969.462,-
P-rom 48m2
Byggeår 2023
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.715,-

Kort om eiendommen

LØRENSKOG/SKÅRERBYEN - Flott 2-roms under oppføring. 3. etasje. Balkong. Plussbolig® konsept. Antatt overt. Q2 2023

Høydepunkter

Velkommen til Skårerbyen Pluss, leil. 42.

I Plussboligene® legges alt til rette for et stressfritt liv. Et sosialt område med tilgang på alt fra kaffebar og treningsstudio til festlokale og gjesterom gir beboerne hotellkomfort, og samtidig den gode følelsen av å ha kommet hjem.

Leilighet 42 ligger i byggets 3. etasje med en gjennomtenkt og godt utnyttet planløsning. Utgang til balkong fra stuen. Tidløs og moderne stil.

Byparken ligger rett utenfor døren, og store og grønne takterrasser er bare en heistur unna. Utearealene til Plussboligene er noe helt for seg selv.

- Tilgang til servicefasiliteter og fellesrom
- Bemannede serviceområdet
- Egen Pluss App
- Felles takterrasse
- Antatt overtagelse er Q2 2023
- Bolig under oppføring

Beliggenhet

SKÅRERBYEN
Midt i det nye sentrum av Lørenskog ligger Skårerbyen - et nytt boligområde hvor fremtidens bo-behov får legge premissene for både arkitektur og funksjon. Visjonen er å skape et godt sted å vokse opp og bo gjennom et helt liv. Lørenskog har opplevd en rivende utvikling de senere årene, og har en langsiktig plan om å bygge opp et nytt sentrum på Skårer.

Midt i smørøyet ligger området hvor Selvaag Bolig skal skape en ny bydel med opp mot 1100 hjem i direkte tilknytning til et stort parkområde.

NY BYPARK - I NYTT BYSENTRUM
En av de unike kvalitetene i Skårerbyen-prosjektet er den store parken som bygges i umiddelbar nærhet til leilighetene. Den nye byparken skal bli på ca. 15.000 kvm, og her planlegges bl.a. fotballbane, volleyballbane og tuftepark.

Landskapsparken skal skape en grønn akse helt fra sør - ved Gamleveien og Triaden - og videre nordover mot Solheim, og blir dermed en del av den planlagte grønne ringen i Lørenskog kommune.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Skårerbyen Pluss Leil. 42? Klikk her