Skedsmogata 24 C

Skedsmogata 24 C

Prisantydning 4.600.000,-
Omkostninger 128.042,-
Totalpris 4.728.042,-
P-rom 43m2
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.370,-

Kort om eiendommen

ENSJØ/TIGERGÅRDEN - Ny (2022) og moderne 2-roms selveier. 4. etg. Balkong. HTH kjøkken m/ hvitevarer. Godt utleieobjekt. Utsolgt prosjekt!

Høydepunkter

Velkommen til Skedsmogata 24 - Tigergården.

Dette er en ny (2022) og veldig flott 2-roms selveier, beliggende i byggets 4. etasje. Det er en gjennomgående tidsriktig og moderne standard, med en tidløs fargepalett på veggflatene. Leilighetens layout bærer preg av et godt utnyttet areal, høy grad av god bokvalitet og således har det her blitt skapt et godt hjem. På takterrassene i 9. og 14. etasje, er det anlagt takhager for opphold, lek og aktiviteter, med mulighet for dyrking av grønnsaker og blomster i parseller. Tigergården er et frodig sted. Frodig med planter og vekster, men også i fargevalg og materialitet - et godt sted å bo.

- Ny og innflytningsklar 2-roms
- HTH kjøkken med hvitevarer
- Godt utleieobjekt
- Gulvvarme
- Sportsbod
- Umiddelbar nærhet til butikk, T-bane etc.

Beliggenhet

Ensjø - bo midt i smørøyet - uten å bo midt i trafikken.

Ensjø Torg er en del av byfornyelsen, her skapes det en moderne og miljøvennlig bydel. Ensjø Torg blir et trygt, godt og levende sted å bo hvor du vil være i sentrum.

Ensjø Torg har en meget sentral beliggenhet i et spennende og nytt boligområde omkranset av Jordal, Kampen, Vålerenga og Malerhaugen. Ensjø Torg er en del av byfornyelsen, her vil næringseiendom og gammel fabrikkvirksomhet vike for nye boliger, gode servicetilbud, lokale butikker og kulturaktiviteter- et perfekt sted å bo! Fra Ensjø Torg er det kun få minutter unna bykjernen, samtidig som du har mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene. Kort fortalt, du bor midt i smørøyet uten å bo midt i trafikken!

Fra boligen er det kort vei til sykkelstier som går helt inn til Østmarka, og det er kort vei til skiløypene i Lillomarka og T-banen som ligger rett utenfor inngangsdøra tar deg enkelt til Nordmarka.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Skedsmogata 24 C? Klikk her