Snølia 5 (192)

Snølia 5 (192)

Prisantydning 4.990.000,-
Omkostninger 17.792,-
Totalpris 5.007.792,-
P-rom 52m2
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

SNØLIA: Ny 3-r toppleilighet. 20m2 privat v.vendt terrasse. Garasjeplass. Heis. Bolig under oppføring. Ledig omgående

Høydepunkter

Velkommen til Snølia 5 (leil. 192)

- 3-roms toppleilighet
- Ca. 20 kvm vestvendt terrasse
- Garasjeplass medfølger
- Hvitevarer integrert
- Tilgang til felles takterrasse
- 5 års reklamasjonsrett
- Leiligheten kan overtas snarlig
- Lave kjøpsomkostninger - dok. avg. kun av tomteverdi

Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk trives i Snølia vil preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene utformes som små og store oaser, med soner tilrettelagt for ulike aktivitetsmuligheter.

Det er få minutters gange til Lørenskog stasjon, hvor toget tar deg Oslo S innen ca. 20 min. Med tog, buss eller bil er det også gode forbindelser til Lillestrøm og videre ut mot Gardermoen.

Beliggenhet

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende rett utenfor Oslogrensen, ligger Lørenskog Stasjonsby. Snølia ligger i et bratt terreng, der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden. Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk trives i Snølia vil preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene utformes som små og store oaser, med soner tilrettelagt for ulike aktivitetsmuligheter for alle aldersgrupper. Det vil være god utsikt fra alle takterrassene over de omkringliggende områdene rundt Stasjonsbyen og Vinterparken. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker med varierte oppholdsarealer.

For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand. Dagligvarebutikken er praktisk plassert ved portalen inn til boligområdet. Det er gangavstand/sykkelavstand til nye Lørenskog sentrum.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Snølia 5 (192)? Klikk her