SØRKEDALSVEIEN 21B

SØRKEDALSVEIEN 21B

Prisantydning 4.500.000,-
Omkostninger 1.132,-
Totalpris 4.674.939,-
P-rom 50m2
Byggeår 1951
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.073,-
 • Fellesformue
  14.911,-
 • Fellesgjeld
  173.807,-
 • Ligningsverdi
  970.794,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Moderne 2-roms i 3. etg med solrik balkong. Betydelig oppgradert i 2016. Lave kjøpsomkostninger. Parkeringsmuligheter

Høydepunkter

Velkommen til Sørkedalsveien 21 B.

En innbydende og fin 2-roms leilighet i byggets 3. etasje. Tilbaketrukket, men allikevel sentral beliggenhet. Leiligheten har en god planløsning og oppleves som lys og tidsriktig. I 2016 gjennomgikk leiligheten en omfattende oppgradering, og således holder leiligheten i dag en moderne stil på flater og innredninger. Leiligheten vender mot sydvest, og det gir samtlige rom rikelig med naturlig lys og godt med sol på balkongen om sommeren. Rundt bebyggelsen er det fine grøntområder til stor glede for beboerne, som også bidrar til den positive helhetsfølelsen av å bo i Volvat borettslag. 23 garasjeplasser til leie - 1 ledig pt. P-plassene for øvrig på tomten er til fri bruk for beboere og gjester.

Pipeløp i stuen
Lave kjøpsomkostninger
Ingen forkjøpsrett
To boder

Beliggenhet

Sørkedalsveien 21 B har en svært attraktiv og sentral beliggenhet på Majorstuen. Området er veletablert, men samtidig i vekst og utvikling. Her bor du et steinkast unna populære handlegater med pulserende byliv, god offentlig transport og rikt utvalg av restauranter.

Bogstadveien ligger kun noen få minutters gange fra leiligheten. Her er det et rikt utvalg av butikker, servicetilbud, kaféer, restauranter og mye mer. Vestkanttorget og Frogner kan by på koselige kaféer, restauranter og små forretninger.

Populære Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken ligger i umiddelbar nærhet til boligen. Frognerparken er Norges mest besøkte severdighet og ble vedtatt fredet av Riksantikvaren. Et annet godt alternativ er Uranienborgparken, Slottsparken eller idylliske Bygdøy. For den treningsglade er det kort vei idrettsanlegg, Frogner stadion, Vestkanttorget, Frognerbadet, og Sats ved Colosseum kino for å nevne noen av fritidstilbudet i nærheten.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.