STASJONSVEIEN 71

STASJONSVEIEN 71

Prisantydning 4.300.000,-
Omkostninger 120.122,-
Totalpris 4.420.122,-
P-rom 58m2
Byggeår 1990
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.962,-
  • Ligningsverdi
    1.002.606,-
  • Energimerke
    F – rød

Kort om eiendommen

HUSEBYHAGEN/HOVSETER - Velholdt 2-roms seniorbolig med trappefri adkomst - etterspurt sameie med flotte fasiliteter - vestvendt terrasse - nær t-bane og matbutikk - mulig garasjeleie - velkommen til visning!

Høydepunkter

Velkommen til Husebyhagen Seniorboliger!
Dette er et meget ettertraktet og hyggelig sted å bo for deg som har passert 55 år. Et veldrevet sameie med flotte fellesområder og fasiliter, som inkluderer bl.a. en fredfull og pent opparbeidet hage, flotte fellesrom bestående av bl.a. en stor stue/hall, peisestue og en elegant spisestue med tilhørende velutstyrt kjøkken. Det er lagt stor vekt på det sosiale, trygghet, helse og trivsel, og det arrangeres jevnlig felles aktiviteter og samlinger. Det er også tilgang til felles trimrom, samt utleiehybler som kan leies for en rimelig penge når man får besøk. Alt dette bidrar til å øke livskvaliteten for beboerne.

Dette er en fantastisk måte å bo på etter hvert som man ønsker en roligere tilværelse. Det er trendy, moderne og øker i popularitet å planlegge sin egne boligsituasjon etter hvert som man blir eldre. Her har man luksusen av å velge om man ønsker å delta på felles sosiale aktiviteter eller trekke seg tilbake i rolige omgivelser i sin egen bolig.

Kort oppsummert:
* Lys og trivelig 2-roms seniorleilighet med utgang til markterrasse.
* Moderne kjøkken fra 2013.
* Mulighet for leie av garasjeplass.
* Pent opparbeidede fellesområder
* Boligen har tilgang til fellesvaskeri.
* Varmtvann og kabel-TV/bredbånd inkludert i felleskostnader.
* Hyggelig felles peisestue og spisestue for beboere.
* Hyggelig og sosialt miljø innad i sameiet.
* Eiendommen har videoovervåkning.
* Felles alarm for brann og innbrudd, samt heisalarm.
* Gangavstand til T-banestasjon og dagligvarebutikk.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og skjermet boligområde på Huseby i Oslo. Området har umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer