Tiedemannsparken - Hus D - Leil. 281

Tiedemannsparken - Hus D - Leil. 281

Prisantydning 5.900.000,-
Omkostninger 37.242,-
Totalpris 5.937.242,-
P-rom 52m2
Byggeår 2022
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Kort om eiendommen

TIEDEMANNSPARKEN - 3-roms selveier - 3. etg - Heis - Hvitevarer inkl - Balkong 6 m2 - Under oppføring - Overt. 23/5-22

Beliggenhet

I flere hundre år har Ensjø vært preget av teglverk og tobakksindustri. I nyere tid har området også vært kjent som «bilbyen», på grunn av de mange virksomhetene innen salg og service av biler som har hatt tilhold her.

Det siste tiåret har området gjennomgått en totalforvandling. Nå transformeres Ensjø til innbydende boligstrøk, handel og aktiviteter, og grønne parkanlegg i fredelige omgivelser.

Som plommen i egget
Plasseringen av boligbebyggelsen i Tiedemannsbyen ligger behagelig til for den som ønsker å bo sentralt, men samtidig i et område som er rolig, luftig og grønt.

Barnehager og skoler finnes innen gangavstand. Det samme gjør dagligvarehandel og kulturtilbud. Jobbreisen kan startes og avsluttes på Ensjø eller Hasle T-banestasjon, eller på en av flere nære bussholdeplasser. Alle Oslo sentrums kultur- og serveringstilbud er en kort sykkeltur unna.

I nærområdet ligger flere store park- og friluftsområder. Boligutviklingen i Tiedemannsbyen skjer parallelt med utviklingen av lokale parker, bekkedrag, gang- og sykkelstier.

Ensjø ligger omtrent midt mellom Valle Hovin, Kampen Park og Jordal.

Det nye boligkvartalet vil ligge stille og rolig til, innerst i Stålverkskroken. Boligene vil ved ferdigstillelse ligge innerst i et nytt nabolag som inkluderer Tiedemannsparken, lekeplasser, turveier og bekkedrag. Det er kort vei til barnehage og skole. En barnehage i nærområdet er allerede i drift og på nabotomten planlegges det ny barnehage.

Hovinbekken skal åpnes videre nedover langs Vestsiden av parken. På østsiden av byggene, mot Gladengveien, planlegger kommunen på sikt å åpne et ytterligere bekkedrag som nå går i kanaler under bakken. Disse vil knyttes sammen med vannspeil og kanaler mot øvrig bebyggelse. Fabrikkpipen vil utgjøre et sentralt element i parken, som et tilbakeblikk på områdets historie.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.