ULLERN ALLE 73

ULLERN ALLE 73

Prisantydning 11.950.000,-
Omkostninger 326.562,-
Totalpris 12.327.937,-
P-rom 146m2
Byggeår 1982
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.238,-
 • Fellesformue
  140.428,-
 • Fellesgjeld
  51.375,-
 • Ligningsverdi
  2.414.506,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

ÅSJORDET / ULLERN - Endeleilighet med nydelig by og fjordutsikt - heis - garasje - svært fin beliggenhet - nær offentlig komm. og butikk.

Høydepunkter

En stor og gjennomgående 4/5-roms endeleilighet på hele 146 kvm P-rom.
Svært fin beliggenhet med parken og ruintomten, som er fredet rett utenfor bygget, og nydelig by- og fjordutsikt fra byggets nest øverste etasje.
Her bor man høyt og fritt, men samtidig sentralt med kort vei til T-bane, nærbutikk etc.
Leiligheten har trappefri adkomst med heis.
Det medfølger 1 stk garasjeplass.
Stor stue med utgang til solrik terrasse ca 15 kvm med pent utsyn mot store og flotte felles grøntarearealer. Det er bod på terrassen.
Fra spisestuen er det utgang til nordvendt terrasse ca 10 kvm.

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet i et meget attraktivt og veletablert boligområde innerst i blindvei på Åsjordet/Ullern. T-bane i umiddelbar nærhet med avgang hvert 15. minutt.

Området er stille og rolig, og man har kort vei til det meste. CC Vest med alt av servicetilbud befinner seg bare 5 minutter unna med bil, enkel adkomst til Oslo sentrum (12 min. til Nationaltheatret) eller mot Bekkestua (7 min.) med T-bane som går hvert 15. minutt (fra Åsjordet T-banestasjon), samt buss fra Vækerøveien.
Kun 2 minutters gange over hyggelig og velstelt fellesareal til nærbutikksenter med bl.a. post i butikk, søndagsåpen nærbutikk, renseri, legekontor og tannlege. For øvrig er det ca. 200 meter til treningssenter (i Silurveien), gangvei til barnehager og ca. 150 meter til Bjørnsletta skole (1-10 kl.).

Meget velholdte og pene parklignende grøntarealer med frukttrær, bærbusker, lekestativ, turstier og store gressplener. Her kan man nyte våren og sommeren i den store haven, eller på sin egen private terrasse. Om vinteren forvandles parkområdene til en hyggelig vinteridyll.

Det er også kort avstand til både Bestumkilen og Lysaker/Sollerudstranden med bademuligheter og småbåthavn.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie og har et spesielt fokus på Tjuvholmen og Aker Brygge hvor hun gjennom årene har gjennomført svært mange formidlinger.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.