ULLERN ALLÉ 93

ULLERN ALLÉ 93

Prisantydning 4.800.000,-
Omkostninger 128.892,-
Totalpris 4.963.610,-
P-rom 59m2
Byggeår 1982
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.611,-
 • Fellesformue
  30.718,-
 • Fellesgjeld
  34.718,-
 • Ligningsverdi
  1.187.854,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Solrik 2-roms med vestvendt terrasse - garasje - heis - meget sentral beliggenhet - kort avstand til T-bane & nærbutikk

Høydepunkter

Lekker 2-roms med vestvendt terrasse - garasje - heis - meget sentral beliggenhet - kort avstand til T-bane & nærbutikk

Velkommen til Ullern Allé 93 - en lekker 2-roms leilighet på 62 m².

Leiligheten ligger i høy 1. etasje med vestvendt terrasse, enkel adkomst fra heis og har medfølgende garasjeplass.

Leiligheten har en pen og god standard med bl.a. Oppusset og lekkert bad i 2016. Pent kjøkken i egen del i stue, med god benkeplass.

3- stavs eikeparkett på gulv, og malte flater på vegger.

Ullernparken Boligsameie sin tomt er på over 41 mål med flott opparbeidet parkanlegg, gangveier, sittebenker og severdigheter.

Du har umiddelbar nærhet til T-bane på Åsjordet, med hyppige avganger. Det er også en søndagsåpen nærbutikk på Åsjordet, samt renseri, tannlege, neglsalong og frisør. Det er også en hyggelig café, samt serveringssteder som tilbyr sushi og taco.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet i et veletablert og barnevennlig område på Ullern, som tidligere var en del av storeiendommen Ullern gård.

Bygget ligger i enden av blindvei uten gjennomgangstrafikk. Ullern Allé ender i en snuplass, grensende til sameiets fellesareal. Kjøreadkomst til garasjeanlegget som ligger under bygget.

Kort gangavstand til T-banestasjon på Åsjordet, hvor man også finner nærbutikk. Området har ellers flotte rekreasjonsområder bl.a. langs Lysakereelven og i Mærradalen, med turstier videre oppover mot Sørkedalen og Nordmarka.

CC Vest og Røa like ved har et rikholdig utvalg av service- og forretningstilbud med eksklusive kolonialforretninger, vinmonopol, bank, apotek, treningssenter m.m. Kort kjøretur til idrettsanlegg og flere golfbaner.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.