- Et spennende løft for Bekkestua

- Et spennende løft for Bekkestua

Allerede første salgsdag ble halvparten av boligene i Villa P solgt.

Stilig arkitektur, høy kvalitet og god beliggenhet. Villa P kan krysse av på alle punkter. Derfor er det ikke så overraskende at halvparten av boligene i boligprosjektet, med adresse Gamle Ringeriksvei 47, ble revet vekk allerede første salgsdag.

- Villa P er det første av to leilighetsbygg som Stor-Oslo Eiendom skal bygge på Bekkestua. Det andre, Meglergården, kommer over gaten for Villa P på eiendommen der Coop og det som kalles Meglergården ligger i dag. Vi har rundt 1000 interessenter på de totalt 68 leilighetene. Allerede første åpningsdag av visningssenteret i desember var 100 besøkende innom, sier Daniel Bjørn, partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen.

Villa P vil få totalt 20 leiligheter på mellom 74 og 123 kvm, alle med store vindusflater og romslige, vestvendte balkonger. Ti av leilighetene ble altså solgt med én gang.

- Dette blir et lite og eksklusivt sameie som hovedsakelig består av 4-roms leiligheter. Det er anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter som har tegnet bygget, og jeg synes de har gjort en virkelig flott jobb. Dette blir gjennomtenkte boliger av høy kvalitet, og et bygg som vil passe godt til beliggenheten, sier Bjørn.

Mer informasjon og priser finner du her

- Stor-Oslo Eiendom er spennende å jobbe med, fordi de har fokus på å levere kvalitetsprosjekter med god arkitektur. Lund+Slaatto Arkitekter har en særegen strek og nordisk stil, og har tegnet et bygg som passer området veldig godt. Visuelt vil Villa P være et bygg som gir en myk overgang fra sentrumsbebyggelsen til villabebyggelsen som starter like ved siden av.

- Apropos villaer, så virker Villa P direkte rettet mot nettopp villaeiere som ønsker å flytte i leilighet?

- Det stemmer. Villa P vil treffe godt hos dem som i dag bor i store eneboliger, men er på utkikk etter en lettstelt bolig med servicetilbud og offentlig kommunikasjon rett utenfor døren. Hovedvekten av kjøpere vil nok være bærumsfolk. Det har vi allerede merket på de besøkende på visningssenteret, sier Bjørn.

Prosjektleder Erlend Ramnefjell i Stor-Oslo Eiendom bekrefter at Villa P er et litt uvanlig boligbygg.

- Vanligvis er leilighetene i nye projekter i snitt 75 kvm, mens her blir de i snitt 95 kvm. Villa P ligger i utkanten av Bekkestua sentrum, i skjæringen mellom villa- og leilighetsbebyggelse. Det har Lund+Slaatto Arkitekter tatt hensyn til i sitt uttrykk, og jeg synes de har gjort en kjempejobb. Det samme gjelder landskapsarkitekten Bjørbekk og Lindheim, for uteområdene er vel så viktige for bokvalitet som selve boligene, sier Ramnefjell.

Villa P er bare én del av Stor-Oslos prosjekt på Bekkestua. I tillegg kommer nevnte Meglergården, som får adresse Gamle Ringeriksvei 43. Her kommer det 48 leiligheter i mer varierende størrelser, mens Coop Mega vil flytte inn i første etasje. Det kommer også en egen fløy med omsorgsboliger til Bærum Kommune, med egen inngang og eget servicetilbud.

- Dette er altså et kombinasjonsprosjekt, som vi er stolte av å kunne tilby til Bekkestua. Denne delen av Bekkestua har ventet på et løft, og vi er glade for at vi har fått være med på å realisere et potensial til glede for mange ulike interessenter, sier Ramnefjell.

- Bekkestua vil få en ny, urban gatetrasé, og på sikt - om myndighetene vil - Gjønnesdiagonalen, en ny tunnel som vil avlaste Bekkestua for gjennomfartstrafikk. I tillegg kommer et flott torg, en ny og moderne Coop-butikk, og 12 nye omsorgsleiligheter for unge beboere, så her får vi en bred og diversifisert sentrumsutvikling som Bekkestua fortjener, sier Ramnefjell.

Boligene i Meglergården får salgsstart 24. januar 2019, og Bjørn forventer god respons også på disse leilighetene.

- Det er utvilsomt et behov for boligene Villa P og Meglergården tilbyr i området. De siste fem årene har slike prosjekter blitt revet bort raskt. Det er mange som ønsker seg et enklere og mer praktisk liv der de kan bruke tiden sin på barn og barnebarn, fritidsaktiviteter og reising i stedet for vedlikehold av hus og hage, sier Bjørn.

Les mer om Villa P her

Interessert i å vite mer om Villa P?

Ta kontakt med oss, eller ta en tur til visningssenteret i Gamle Ringeriksvei 43, vis-a-vis Bekkestua bibliotek.

Liste med 1 menneske